Regnskap og lønn som forenkler drift av restauranter
Vi vet at du som driver restaurant har behov for mer enn standard regnskapsføring og lønn. Derfor har vi laget systemer, utviklet rutiner, og bygget kompetanse som forenkler og effektiviserer restaurantdriften. Restauranter opplever store sesongsvingninger som byr på utfordringer for betalingsevnen. Vi har regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere som kan løse en rekke av dine oppgaver innenfor regnskaps- og lønnsadministrasjon.
Dette får du:
- Integrasjoner som effektiviserer og reduserer feil
- Avstemming av kasse og kredittkort
- Kontroll på personalet
- Full oversikt over varekosten
- Juridisk bistand og rådgivning
5 artikler om restaurantdrift som gjør det enklere for deg å nå målene dine
Vi vet at det er krevende å drive restaurant. Servicebransjen preges av høyt tempo, store svingninger og lav omsetningsgrad. Derfor har vi laget en artikkelserie med tips som gjør det lettere for deg å nå dine mål.
3 grep du kan ta for å styrke driften i din restaurant
Slik finner du nye inntektskilder
5 råd om leverandørsamarbeid
Slik håndterer du drikkepenger
Slik fikk Bølgen & Moi full økonomisk oversikt
Slik får du artiklene om effektiv restaurantdrift
Legg igjen e-posten din, så sender vi deg de 5 artiklene med våre beste tips.
Alt tilgjengelig på nett - sikkert og effektivt
Ved å knytte deg til våre tjenester, får du tilgang til Azets Cozone. Gjennom denne nettportalen kan du administrere timer som er grunnlag for lønn, laste opp bilag som ikke allerede er sendt inn elektronisk fra leverandører og godkjenne dokumenter for regnskap og lønn. En mengde rapporter på ulike nivåer er også tilgjengelig. Portalen er ditt samarbeidsområde mellom deg som kunde og dine kontakter på regnskap og lønn hos Azets.
- Godkjenning av leverandørfakturaer
- Fakturering av kunder
- Rapportering av regnskapet på en mengde nivåer
- Timelister - registrering og godkjenning
- Reiseregninger og utlegg - ta bilde av kvitteringer underveis
- Fildeling - sikkert og oversiktlig
Akkurat når og hvor du vil.
Møt våre eksperter
"God økonomisk styring, kompetent ledelse, tilgjengelig beliggenhet og servicegrad spiller alle en viktig rolle for at din restaurant skal bli en suksess. Med fokus på vare- og personalkostnader og framtidige utgifter, samtidig som du følger med på trendene i bransjen, legger du grunnlaget for å lykkes i et marked med små marginer."
Børre Pedersen - Avdelingsleder SME-Service
Kontakt våre eksperter
- for tilbud og mer informasjon om hva vi kan gjøre for din virksomhet.
Ring 40 10 40 18 eller send inn skjema, så tar vi kontakt.